Victorie pentru CSU Sibiu în primul meci al finalei mici

0
23
foto: CSU Sibiu
foto: CSU Sibiu

CSU Sibiu s-a impus în fața celor de la CSM Oradea, scor 69-63, în primul meci al finalei mici. Meciul secund este programat luni, 22 mai, la Oradea.

Confruntarea din Sala Sporturilor Transilvania a început sub semnul echilibrului, gazdele având un avantaj minim la jumătatea actului inaugural, scor 13-12. CSU Sibiu s-a impus în primul act al partidei cu scorul de 19-14. Sfertul secund a fost unul foarte echilibrat, câștigat la un singur punct de oaspeții, scorul pauzei fiind 34-30.

Echilibrul s-a menținut și după revenirea de la cabine, orădenii venind la un singur punct în spatele adversarului, scor 52-51, înaintea actului decisiv. Cele două echipe au mers cap la cap și în ultimul act confruntării, cu un minut înainte de final scorul fiind egal, 63-63. Igor Mijajlovic și-a adus echipa în avantaj, marcând un lay up, scor 65-63. Orădenii au ratat atacul, Titus Nicoară comițând abatere de pași. Mijajlovic și Lalovic au stabilit scorul final, 69-63.

Igor Mijajlovic a fost cel mai bun marcator al sibienilor cu 20 de puncte la care a mai adăugat 4 recuperări și 7 pase decisive. Chris Cooper a terminat în double-double cu 16 puncte și 18 recuperări. Americanul a stabilit un nou record stagional de recuperări.

Sean Barnette a terminat partida cu 13 puncte, 6 recuperări și o pasă decisivă. Sean Denison a reușit 12 puncte, 3 recuperări și 4 pase decisive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here