Victorie la limită pentru CSU Sibiu

0
33

CSU Sibiu s-a impus la limită în prima etapă a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Elevii lui Dan Fleșeriu au trecut de CSM Oradea, scor 73-72.

Confruntarea din Arena Antonio Alexe a început sub semnul echilibrului, urmând ca echipa din Oradea să se distanțeze, scor 16-10. Sibienii au redus din handicap până la finalul primului act, încheiat cu scorul de 22-19. În prima jumătate a actului secund, elevii lui Cristian Achim s-au distanțat la șase puncte, moment în care Dan Fleșeriu cere timp de odihnă. CSM Oradea a intrat la cabine cu un avantaj de trei puncte, scor 37-34.

După revenirea de la cabine, oaspeții s-au distanțat din nou pe tabela de marcaj, scor 48-40, cu patru minute rămase din meci. Echipa orădeană a continuat parcursul bun, având un avantaj de opt puncte, înaintea ultimelor zece minute de joc, scor 56-48. Sibienii au început în forță actul decisiv, reușind să preia conducerea, scor 58-59. Gazdele au revenit și s-au distanțat din nou, scor 67-62, cu patru minute rămase din confruntare. În ultimul minut de joc, echipa orădeană avea avantaj de un punct. Andrei Mandache a ratat două aruncări libere, posesia aparținând oaspeților. Capers a fost faultat și a beneficiat de două aruncări libere, cu trei secunde rămase din meci. Americanul a marcat ambele aruncări aducându-și echipa în avantaj, scor 72-73. Oradea nu a reușit să marcheze și astfel, CSU Sibiu se impune, scor 73-72.

Capers a fost cel mai bun marcator al partidei cu 24 de puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive. Laser a reușit 16 puncte, 3 recuperări și o pasă decisivă. Pratt a fost aproape de un triple-double cu 11 puncte, 9 recuperări și 9 pase decisive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here