Victorie clară pentru Gaz Metan în fața celor de la Voluntari

0
37
foto: Istvan Bertalan
foto: Istvan Bertalan

Gaz Metan Mediaș s-a impus în fața celor de la FC Voluntari, scor 4-1, într-o partidă ce a contat pentru etapa a 10-a din cadrul play-out-ului Ligii 1.

Prima repriză a confruntării a fost una lipsită de ocazii importante de gol. În minutul 51, Eric deschide scorul după o acțiune personală în care l-a întors de două ori pe Acsinte, apoi șutând la colțul scurt. Buziuc a majorat avantajul, marcând după o centrare a lui Valentin Crețu.

În minutul 62, Eric a marcat din nou dintr-o lovitură liberă. Golul oaspeților a venit în minutul 68, Buzean înscriind în propria poartă. Buziuc a închis tabela în minutul 83 reluând cu capul la colțul scurt din centrarea lui Roberto Romeo.

În urma acestuo rezultat, Gaz Metan se află pe poziția secundă a clasamentului cu 34 de puncte, în timp ce FC Voluntari ocupă ultima poziție a podiumului cu 30 de puncte.

În etapa următoare, Gaz Metan se deplasează pe terenul liderului, CSM Iași, și are șansa de a urca pe prima poziție a clasamentului, în cazul unei victorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here