Un nou sponsor pentru CSU Sibiu

0
28
foto: csusibiu.ro
foto: csusibiu.ro
Una dintre cele mai puternice companii românești care activează în domeniul materialelor de construcții, fondată la Sibiu în urmă cu 18 ani, devine sponsor al BC CSU Sibiu. UNIMAT, parte a grupului CON-A, se alătură familiei galben-albastre și se implică, începând cu acest sezon, în creșterea performanțelor BC CSU Sibiu.

UNIMAT este una dintre cele mai puternice companii românești, specializată în domeniul materialelor de construcții. Fondată acum 18 ani la Sibiu, firma face parte din grupul CON-A. Compania CON-A este una dintre cele mai prestigioase societăți de construcții din România, care oferă prin intermediul firmelor și fabricilor de producție proprii, o gamă largă de servicii: proiectare, consultanță, execuție lucrări, furnizare materiale de construcții, elemente prefabricate și confecții metalice.

”UNIMAT a fost mereu cu sufletul alături de echipa sibiană de baschet. Acum a venit timpul să devenim sponsor al echipei BC CSU Sibiu, deoarece credem în performanță și dezvoltare”, a declarat Mihai Balaban, CEO&Business partner UNIMAT.

”Ne bucurăm să avem, începând din acest sezon, alături de echipa noastră, unul dintre cele mai puternice branduri sibiene. Reprezentanții companiei UNIMAT, parte a grupului CON-A, sunt de mult timp suporteri înfocați ai baschetului sibian și suntem deosebit de mândri că au ales să sprijine financiar echipa noastră, începând cu acest sezon. Suntem convinși că acesta este doar un prim pas spre un parteneriat puternic și de lungă durată”, a declarat Horațiu Floca, director BC CSU Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here