Turneul de tenis “Cupa Panalim” începe sâmbătă la Cisnădie

0
36

În perioada 16-20 septembrie, Baza Sportivă Panalim din Cisnădie va găzdui cea de-a patra ediţie a „Cupei Panalim” la tenis de câmp. Cei peste 70 de participanţi, care au fost acceptaţi direct pe tablourile principale de concurs, se vor întrece pentru punctele care vor conta în clasamentele Federaţiei Române de Tenis, dar şi pentru generoasele premii oferite de organizatori, în valoare totală de 10.000 lei.

Copii cu vârste cuprinse între 8 şi 16 ani, băieţi şi fete, legitimaţi la cluburi din Sibiu, Alba-Iulia, Deva, Hunedoara, Braşov, Mediaş, Râmnicu-Vâlcea, Reşiţa, Craiova, Arad, Timişoara şi Drobeta-Turnu Severin, îşi vor etala calităţile sportive cu scopul de a intra în posesia cupelor şi diplomelor puse în joc la categoriile de vârstă 10, 12, 14 şi 16 ani.

Nici la această ediţie a „Cupei Panalim” nu va lipsi deja tradiţionala masă de prânz oferită gratuit participanţilor în prima zi de concurs, iar clubul organizator, A.C.S. Panalim a pregătit şi alte surprize frumoase pentru tinerele speranţe ale tenisului românesc ce vor lua startul la acest turneu.

Accesul spectatorilor este liber la toate partidele competiţiei, cu condiţia respectării codului de conduită adoptat de Federaţia Română de Tenis, care prevede un comportament civilizat şi interdicţia de a oferi sfaturi şi indicaţii jucătorilor în timpul desfăşurării unui meci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here