Tincu, Colceriu și Szekely vor evolua pentru CSM Mediaș

0
68
foto: Ana-Maria Mătușoiu (Vlad Tincu)
foto: Ana-Maria Mătușoiu (Vlad Tincu)

CSM Mediaș se va putea baza în noul sezon competițional al Ligii 1 pe încă trei jucători cu experiență în baschetul profesionist. Este vorba de Vlad Tincu, Vlad Colceriu și Vlad Szekely, jucători sosiți deja la Mediaș.

Vlad Tincu este cunoscut baschetului românesc, el evoluând pentru CSU Sibiu, acolo unde a reușit partide remarcabile. În sezonul precedent a bifat 19 prezențe în Liga Națională, reușind 1.1 puncte, 0.3 recuperări și 0.2 pase decisive. În partida din Cupa României de anul trecut, jucătorul sibian a reușit 8 puncte, 3 recuperări și o pasă decisivă, cu un procentaj de 40% la aruncările de la distanță. Vlad Tincu este cunoscut pentru aruncările sale din afara semicercului. Acesta evoluează pe poziția 2.

Originar din Brașov, Vlad Colceriu va îmbrăca tricoul celor de la CSM Mediaș în actuala ediție de campionat. Și-a început cariera la juniorii celor de la CSU Cuadripol Brașov. În urmă cu doi ani avea să câștige titlul de campion la U20, alături de U-BT Cluj-Napoca. În sezonul precedent a reușit promovarea în Liga Națională alături de Timba Timișoara.

Vlad Szekely este născut la Timișoara. A evoluat până în anul 2016 pentru cei de la BC Timișoara, apoi a devenit liber de contract. În a doua jumătate a sezonului precedent a pus umărul la promovarea celor de la Politehnica Iași. Acesta a avut un ultim sezon bun la U20 (2013/2014) reușind 16.6 puncte, 6 recuperări și 4.2 pase decisive.

Din lotul CSM Mediaș mai fac parte Dominic Csender, Traian Petru, Adam Paul, Sergiu Idu, Nicolas Barbu, Ștefan Filipaș, Cezar Suciu, Ciprian Roman și Alexandru Popa.

Vlad Colceriu
Vlad Szekely

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here