Tatalovic, Moldovan, Gatzel și Apetrei continuă la Măgura Cisnădie. Mirela Nechita vine și ea la Cisnădie

0
37

Conform prosport.ro, Tatalovic, Moldovan, Gatzel și Apetrei vor continua alături de Măgura Cisnădie. Mirela Nechita este noua jucătoare a Măgurei.

Dragica Tatalovic a sosit la Cisnădie în luna septembrie a anului trecut. Originară din Serbia, Tatalovic evoluează ca portar.

Ada Moldovan continua și ea alături de Măgura Cisnădie. În vârstă de 33 de ani, Ada evoluează pe postul de intermediar dreapta. A fost component a echipei naționale a României care a câștigat medalia de bronz la Campionatul European din 2010.

În vârstă de 36 de ani, Roxana Gatzel se află la Cisnădie din 2014, atunci când a venit de la HC Alba Sebeș. De-a lungul carierei a mai evoluat la Oltchim, Silcotub Zalău și SCM Craiova. A obținut medalia de bronz în 2010 la Campionatul European și medalia de argint în 2005 la Campionatul Mondial.

Oana Apetrei a sosit în 2016 de la HC Dunărea Brăila. În vârstă de 31 de ani, aceasta evoluează pe postul de pivot.

Mirela Nechita este ultima noutate a echipei din Cisnădie, conform prosport.ro. Aceasta a evoluat din 2013 la CSM Craiova. În vârstă de 31 de ani, Nechita evoluează pe postul de portar. De-a lungul carierei a mai jucat la HC Dunărea Brăila, HC Zalău și Silcotub Zalău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here