Strategie câștigătoare la pariuri live

0
109

Cine joacă pe pariuri live știe că acestea reprezintă cel mai rapid mod de a face un profit bun, plecând de la o bancă relativ mică, pentru că își poți înmulți banii foarte repede dacă ai o strategie câștigătoare.

Din punctul meu de vedere, „live-urile” reflectă cel mai bine lumea în care trăim: o lume mare viteză, în care „rămân în picioare” cei care nu sunt copleșiți de ritm și în care tehnologia face diferența.

Ca să obții maximum dintr-un pariu live trebuie să îl plasezi la momentul potrivit, ceea ce înseamnă că trebuie să fii conectat oricând, de oriunde. Aceasta este, însă, doar o idee dintr-un set de reguli care formează strategia despre care vorbeam în deschidere.

Cum mi s-a schimbat norocul

De ceva timp, eu pariez numai pe evenimente aflate în desfășurare – mai concret, pe meciuri de fotbal – și îmi merge foarte bine. Nu a fost de la început așa. Înainte eram dezorganizat și mă lua valul foarte ușor. După câteva pariuri necâștigătoare, măream miza ca să recuperez pierderile. Jucam pe primul meci care îmi apărea în fața ochilor, fără o analiză prealabilă și fără să am răbdare să urmăresc câteva minute pentru a vedea cum decurge jocul. Uneori, aveam noroc și câștigam. De cele mai multe ori, pierdeam, iar când pierdeam se ducea tot bugetul.

„Norocul” s-a schimbat când am început să joc după un plan foarte simplu, pe care îl voi detalia în cele ce urmează, în ordinea importanței pe care consider că o au ideile principale:

  1. Corelează miza la probabilitatea ca pariul să fie câștigător. Există și ideea că se pot stabili mize egale, dar eu prefer să risc mai mulți bani pe meciurile care mi se par mai sigure și să pariez o sumă mică pe ce cred că e puțin probabil să se întâmple, dar are o cotă foarte atractivă. Poți stabili pentru fiecare pariu un grad de risc și să ajustezi miza în funcție de el. Cea mai mare greșeală este să pui tot bugetul pe un singur meci, indiferent cât de sigur pare acesta.

În pariurile live este foarte important să te gândești dacă a mai rămas timp pentru realizarea pronosticului. Când joc pe goluri marcate până la pauză, mizez 1% din bancă dacă pariez în minutul 40, 2% dacă pariez în minutul 35, 3% pentru minutul 30 și tot așa.

  1. Stabilește un buget zilnic. Este bine să îți fixezi un buget zilnic de pariuri și, dacă îl epuizezi, să te oprești. Disciplina este cea mai de preț calitate a unui parior. Dacă treci de acea limită și ești într-o zi proastă, mai ales în cazul „live-urilor”, ești în pericol să pierzi tot.

Eu am fixat și o limită de câștig pentru fiecare zi. Până să recurg la așa ceva, se întâmpla să am profit bun într-o zi, apoi să continuu să joc și să pierd ce câștigasem, ba chiar să termin ziua pe minus.

  1. Urmărește live meciurile pe care pariezi. Nu pariez niciodată mai mult de doi lei pe meciurile pe care nu le văd. Avantajul suprem al pariurilor live în fața celor pre-meci este că poți vedea cum se desfășoară jocul. Cum sună un clișeu, vezi „cine își dorește mai mult victoria”.

Toate meciurile din ligile cât de cât importante sunt disponibile, fie pe streaming-ul video al caselor de pariuri online, fie la televizor, fie pe diverse site-uri, fie, mai nou, pe Facebook.

  1. Pariază doar pe ce cunoști. Pariază pe sportul pe care îl cunoști în general și pe competițiile pe care le urmărești în special. Țin minte că am văzut un meci din Peru, între două echipe care jucau foarte deschis. Eram absolut sigur că se va înscrie. Am pariat o sumă mare pe gol marcat, dar partida s-a terminat 0-0, deși au fost cel puțin 10 ocazii uriașe de scor. M-am uitat apoi pe statistică și am văzut că respectivele echipe aveau printre cele mai slabe atacuri din ligă. Dacă cunoșteam acest amănunt, nu mai pariam.
  2. Caută tipul de pariu potrivit. Jocul live favorizează pariurile pe goluri sau pe număr de cornere. În funcție de cum se desfășoară meciul și de cote, poți alege tipul de pariu care să îți aducă profit. Este bine să ai cont la mai multe case de pariuri online, pentru că ofertele sunt diferite, iar cotele diferă.

Pe stilul meu se pliază cel mai bine casele de pariuri care oferă cote asiatice. Dacă nu ai „peste 1 gol” până la pauză, ești tentat să pui pe „peste 1,5” pentru că ai cotă prea mică la „peste 0.5”. Se poate să se înscrie un singur gol și pierzi. Dacă pui „peste 1 gol”, îți recuperezi banii.

În ceea ce privește casa de pariuri online potrivită, este important să le alegi pe acelea unde pariul e înregistrat la scurt timp după ce ai dat click pe „Plasează pariul”. În pariurile live, orice secundă e importantă.

  1. Apelează la Cash Out. Nu ezita să închizi pariul atunci când desfășurarea jocului este potrivnică. E mai bine să ai un profit mic decât să fii în pierdere.
  2. Nu paria când nu te poți când nu te poți concentra pe pariuri. Dacă nu ai mintea limpede, din diverse motive, mai bine iei pauză în acea zi de la pariuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here