Ștefan Blănaru a suferit o luxație de cot și este suspect de fisură

0
20

FC Hermannstadt a cedat pe terenul celor de la Olimpia Satu Mare, scor 2-0. Pe lângă eșecul suferit de echipa sibiană, aceștia l-au pierdut și pe Blănaru, accidentat în minutul 78 al partidei. La un minut după ce a fost introdus în teren, Ștefan Blănaru a căzut pe cot după un duel cu un adversar și a fost transportat la spital.

La conferința de presă organizată astăzi de clubul sibian, tehnicianul Alexandru Pelici a declarat că jucătorul acestuia a suferit o luxație la cot și este de o mică fisură.

„În afară de jocul propriu-zis de la Satu Mare, poate ca o importanță mai mare, pe lângă faptul că am pierdut cele trei puncte este supărarea pricinuită de accidentarea destul de gravă a lui Blănaru, care probabil va lipsi pentru o perioadă mai lungă de timp. Vom vedea în funcție de cum se va reface. El a suferit o luxație de cot, este suspect și de o mică fisură. Mâna este într-o fașă gipsată pentur două săptămâni, apoi se vor face din nou filme și se va vedea ce se va întâmpla în continuare.”, a declarat Alexandru Pelici.

Mai jos puteți vedea faza accidentării lui Blănaru:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here