Sorana Cîrstea, victorie în primul tur de la Roland Garros, după ce ieri toate cele patru românce au pierdut. Simona Halep joacă astăzi, în ultimul meci al zilei

0
24

Sorana Cîrstea a evoluat în primul meci al zilei împotriva numărului 36 WTA, Shuai Peng. Românca s-a impus în două seturi, 6-3, 6-1.

Românca a început foarte bine partida, reușind să câștige un game pe serviciul adversarului, având 3-0. Cîrstea a continuat evoluția bună, reușind un nou break, ducând scorul la 4-0 în primul set. Chinezoaica a recuperate un break, după ce Cîrstea a facut două duble greșeli. Peng și-a câștigat propriul serviciu, scorul primului set fiind 4-2. Cele două jucătoare nu au mai făcut pași greșiți, câștigându-și fiecare serviciul, Cîrstea adjudecându-și primul set al confruntării cu scorul de 6-3, după 36 de minute de joc.

Jucătoarea din România a început setul secund cu un break, urmând ca apoi să își câștige serviciul, având 2-0. Cele două jucătoare și-au câștigat serviciul până la scorul de 3-1, atunci când Sorana a reușit un nou break, având 4-1. Românca a reușit un serviciu bun, urmat de un nou break și astfel se impune în sfertul secund.

Sorana Cîrstea va juca în turul doi cu Carla Suarez-Navarro, cea care s-a impus cu 2-0 (6-4, 6-2) în fața lui Maria Sakkari.

Simona Halep va juca astăzi in primul tur al turneului, împotriva lui Jana Cepelova, în jurul orei 20.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here