Semnificatia numelui Alexandru: Numele celor indragostiti de sport.

0
31

Numele de Alexandru arata ca acesta este un barbat curajos si care iubeste sportul. Este energic si viril, sever. Sub aparenta duritatii si a unui aer cuceritor se ascunde o sensibilitate pe care se straduieste sa o stapaneasca precum si un seducator fara pereche. Timid si nelinistit, Alexandru se indoieste de capacitatile sale insa este dotat cu o vointa puternica. Evolueaza cu o usurinta naturala, se adapteaza rapid, este strict, detesta flatarile si minciunile.

Capabil de crize violente cand ceva nu este pe placul sau, Alexandru isi stapaneste cu greu furia. De pe semnificatia numelui aflam ca este materialist, Alexandru are simtul afacerilor. Teoriile il intereseaza doar atunci cand sunt aplicate. Nerabdator, este eficient, rapid si are nevoie de exercitii fizice pentru a se pastra in forma si pentru a-si tine in frau agresivitatea.

Copil, Alexandru este destul de fragil. Emotivitatea sa se va manifesta in cadrul unor crize de furie. La scoala, Alexandru prefera domeniile concrete: fizica-chimia, stiintele si sportul la care va excela. Bricolajul este activitatea sa preferata.

Din punctul numelui de vedere, semnificatia numelui Alexandru arata ca acestuia ii place contactul cu oamenii, ii place sa fie inconjurat de prieteni si poate fi extrem de convingator cand vrea. Pune mare pret pe libertatea sa precum si pe placerile oferite de aceasta lume. Este un barbat cuceritor si nerabdator. Sentimentele sale sunt pasionale si arzatoare. Simte nevoia sa aiba o comunicare profunda cu partenera de viata. Increderea, respectul, autenticitatea si libertatea sunt valori indispensabile in viata sa de cuplu.

Facut pentru a reusi in tot ce isi propune, in sfera materiala in special, Alexandru va fi atras de o meserie in care actiunea si calatoriile sunt prezente (sport, vanzari, sofer), de o cariera de tehnician, in domeniul bancar, de o profesie in care comunicarea este importanta (jurnalist, conferentiar), de o meserie din invatamant sau comert. Insa, in cadrul meseriei alese, nerbadarea va fi un veritabil handicap…

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here