Sebastian Cojocnean se întoarce la Gaz Metan

0
24

Conform transfermarkt.com, Sebastian Cojocnean este noul jucător al grupării de pe Târnava Mare. Aceasta evoluează pe postul de mijlocaș și sosește la Gaz Metan din Cipru.

În vârstă de 27 de ani, Sebastian Cojocnean va îmbrăca tricoul alb-negru în noul sezon competițional. Mijlocașul a mai evoluat la Gaz Metan în sezonul 2013-2014, bifând șapte partide. În România, acesta a mai evoluat la Rapid București, Petrolul Ploiești, Poli Timișoara, U Cluj, Gloria Buzău, CS Otopeni, Sportul Studențesc și CS Buftea.

În anul 2015, Cojocnean a decis să își continue cariera în afara granițelor țării noastre. Așadar în luna martie a anului 2015 s-a transferat în Italia la Monza, acolo unde a petrecut o scurtă perioadă, până în luna iulie, atunci când a ajuns la o înțelegere cu Ethnikos din Cipru. Sezonul petrecut l-a petrecut tot în Cipru la En. Paralimni, iar acum a decis să evolueze în tricoul alb-negru.

Sebastian Cojocnean a bifat 71 de partide în Liga 1, reușind să marcheze 7 goluri. Mijlocașul a evoluat puține minute la echipele pe la care a trecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here