România se impune în fața Spaniei și se califică în optimile Campionatului Mondial

0
201
foto: facebook FRH

România s-a impus în fața Spaniei, scor 19-17, în cel de-al treilea meci din cadrul Grupei A a Campionatului Mondial de Handbal Feminin. În urma acestui rezultat, reprezentativa țării noastre urcă pe prima poziție a clasamentului. Pe locul secund se află Franța cu 4 puncte, în timp ce Spani ocupă ultima poziție a podiumului.

Confruntarea a început cu reprezentativa Spaniei la conducere, acestea având 2-0. România a reușit să egaleze la 4, însă adversarele s-au distanțat din nou la două goluri, scor 6-4. Neagu&Co au revenit, reușid să preia conducerea pe tabela de marcaj, intrând la cabine în avantaj, scor 9-7. În prima repriză, spanioloaicele au avut 16 minute fără gol marcat.

După revenirea de la cabine, Spania a reușit să revină și a preluat conducerea pe tabela de marcaj, scor 10-9. Cele două echipe au mers de la egal la egal până în minutul 43, atunci când reprezentativa Spaniei s-a desprins la două goluri. Tricolorele au reuști să egaleze la 14, însă reprezentativa Spaniei a revenit în avantaj, scor 15-14. Cele două echipe s-au aflat din nou la egalitate, Cristina Neagu reușind să aducă România în avantaj, cu 3 minute și jumătate rămase din meci. Spania a ratat atacul, însă tricolorele au faultat în atac la următoarea fază. Spanioloaicele nu au reușit să marcheze, Buceschi reușind să ducă România la două goluri distanță, cu 35 de secunde rămase din meci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here