România continuă parcursul fără greșeală la Campionatul Mondial de Handbal

0
164
foto: facebook FRH

Echipa națioanlă a României a obținut al 4-lea succes la Campionatul Mondial de Handbal 2017. Tricolorele au avut din nou parte de o partidă echilibrată, de această dată în fața Angolei, iar deznodământul a venit în ultimele 5 minute ale jocului, când Cristina Neagu a strălucit.

Angola a făcut o primă repriză mai bună și a avut un avantaj maxim de 4 goluri în prima secvență a partidei. Fetele antrenate de Martin Ambros au reușit să revină până la pauză, când scorul era egal 14-14. În startul reprizei secunde România a avut un avantaj minim, după care Angola s-a instalat din nou la conducere. Partida s-a decis în ultimele 5 minute. Cristina Neagu a marcat 4 goluri în acest interval, Dumanska a avut două intervenții salvatoare, iar România a depășit Angola cu scorul de 27-24.

România are 4 victorii la Campionatul Mondial de Handal din tot atâtea partidei jucate. Echipa noastră așteaptă rezultatul partidei dintre Spania și Franța din această seară pentru a ști de ce rezultat are nevoie mâine în fața franțuzoaicelor, în ultimul meci din grupă, pentru a încheia pe prima poziție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here