Revine baschetul în Mediaș la nivel de seniori?

2
27

Sezonul 2015/2016 a fost ultimul pentru echipa de baschet a Clubului Sportiv Gaz Metan Mediaș. La acea vreme, actualul președinte al clubului, Ioan Mărginean, declara că încearcă să înscrie echipa în Liga 1 (liga secundă), însă acest lucru nu s-a mai întâmplat, secția de baschet a clubului desfințându-se.

În luna martie a acestui an, propunerea de înființare a Clubului Sportiv Municipal Mediaș a fost supusă votului consilierilor locali, aceasta fiind aprobată. Până în momentul de față, Primăria Municipiului Mediaș nu a făcut public planul clubului. În cadrul clubului au fost înființate următoarele secții: baschet, tenis de masă, atletism, fotbal, handbal și tenis de câmp. Hotărârea privind înființarea clubului poate fi citită aici.

Contactat de site-ul nostru în urmă cu aproximativ două săptămâni, primarul Gheorghe Roman a spus că în perioada următoare vor face publice obiectivele și componența clubului.

Pe o cunoscută rețea de socializare, un site de sport medieșean afirmă că CSM Mediaș se va înscrie în Liga 1 de baschet și va fi antrenată de un tehnician care a pregătit în prima divizie pe Gaz Metan.

Cu siguranță, toți iubitorii baschetului din Mediaș așteaptă cu nerăbdare o veste din partea Primăriei și își doresc ca baschetul la nivel de seniori să revină în orașul de pe Târnava Mare.

Termenul limită pentru înscrierea în Liga 1 a fost 11 august. Până în momentul de față, Federația Română de Baschet nu a făcut publică lista echipelor înscrise în eșalonul secund.

2 COMENTARII

    • În mod normal nu se mai poate înscrie, însă Federația poate prelungi perioada de înscriere și atunci este posibil. Liga 1 va începe în luna octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here