Remiză pentru Gaz Metan pe terenul celor de la FC Botoșani

0
28
foto: stiri.botosani.ro
foto: stiri.botosani.ro

Gaz Metan Mediaș a remizat pe terenul celor de la FC Botoșani, scor 0-0, într-o partidă ce a contat pentru etapa a 9-a din cadrul play-out-ului Ligii 1.

Prima ocazie a partidei le-a aparținut gazdelor, Popovicim șutează din voleu, însă Greab a reușit să rețină. În minutul 14, Mihai Roman a centrat, însă Elek a trimis cu capul pe lângă poartă. Mihai Roman a șutat dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri, Greab respinzând mingea acestuia. Ultima ocazie a primei reprize, Popovici a șutat la colțul lung, mingea respinsă de portarul medieșenilor a lovit bara.

În minutul 65 a venit și prima ocazie a medieșenilor, Roberto Romeo șutând de la marginea careului, mingea acestuia trecând puțin pe lângă poarta gazdelor. În minutul 73, Popovici a irosit o nouă ocazie, trimițând în Greab, din mijlocul careului. Ovidiu Bic a fost aproape să deschidă scorul, mingea trimisă de acesta lovind bara transversala a porții.

În urma acestui rezultat, echipa antrenată de Cristian Pustai a urcat pe poziția secundă a clasamentului cu 31 de puncte, în timp ce FC Botoșani se află pe locul 4 cu 27 de puncte.

FC Botoșani: Cobrea – Tincu, Miron, Burcă – Roman, Vasvari, Bordeianu (Cârstocea 67’), Popovici – Fulop (Herghelegiu 78’), Elek (kuku 58’), Golofca
Rezerve: Avram – Buș, Cârstocea, Herghelegiu, Juncanaru, Kuku, Mușat

Gaz Metan: Greab – Romeo, Buzean, Trtovac, Crețu – Bic, Zaharia, Danci – Lupu (Buziuc 60’), Eric (Curtean 80’), Munteanu (Itoua 61’)
Rezerve: Pleșca – Buziuc, Curtean, Itoua, Petre, Rugasevic, Sikorski

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here