Patru transferuri realizate de Măgura Cisnădie

0
30
Foto: csmploiesti.ro
Foto: csmploiesti.ro

Măgura Cisnădie a realizat primele mutări pe piața transferurilor. Conform handbalvolei.ro, gruparea sibiană a transferat patru jucătoare importante pentru următorul sezon competițional.

Deonise Fachinello este una din jucătoarele transferate de echipa din Cisnădie. Fachinello a evoluat în sezonul 2014/2015 în tricoul celor de la CSM București, câștigând campionatul alături de echipa din capitală. Brazilianca a evoluat de-a lungul carierei la Odense, Guarulhos, Metodista, Club Leon Balomano, SD Itxako, Hypo Viena, Havre HAC și Nykobing.

Mariana Costa va îmbrăca și ea tricoul Măgurei în sezonul 2017/2018. Născută la Sao Paolo, brazilianca evoluează pe postul de extremă dreapta. Aceasta a mai evoluat la Nykobing, Hypo Viena și Vendsyssel. Atât ea cât și Fachinello au făcut parte din lotul Braziliei ce a câștigat Campionatul Mondial în 2013.

Al treilea transfer este Larissa Araujo. În vârstă de 25 de ani, brazilianca evoluează pe poziția de extremă stânga. Araujo vine în România din Ungaria, acolo unde a evoluat pentru Erd VSE. Aceasta a obținut medalia de aur la jocurile PanAmericane din 2015, disputate în Cuba.

Cel de-al patrulea transfer este Ivana Bozovic. Născută în Muntenegru, în vârstă de 26 de ani, aceasta evoluează pe poziția de inter stânga. În sezonul 2015/2016, Bozovic a evoluat în România pentru CSM Ploiești. De-a lungul carierei a mai evoluat la Buducnost, ZRK Biseri, Lokomotiv Zagreb și MKS Lublin, echipă pentru care a evoluat în sezonul recent încheiat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here