Patru echipe se vor duela la Memorialul Elemer Tordai

0
28

Prima întâlnire a echipei galben-albastre cu iubitorii baschetului sibian, în  noul sezon, va avea loc în 13 și 14 septembrie, la Sala Transilvania. BC CSU Sibiu are și anul acesta,  oponenți veritabili, la cea de a IX-a ediție a Memorialului Elemer Tordai. BCM U Pitești, BC Mureș și KB Kosice vin la Sibiu pentru a-și măsura forțele, înaintea startului sezonului oficial.

 Eveniment deja cu tradiție la Sibiu, ajuns la cea de a IX-a ediție, Momerialul Elemer Tordai 2017 se desfășoară și în acest an, în perioada de presezon și, pentru prima dată, va avea participare internațională.

”Ne bucurăm foarte mult că prietenii noștri de la KB Kosice, acolo unde am fost și noi acum doi ani, în perioada de presezon, au acceptat invitația noastră. Ne-am dorit foarte mult ca Memorialul Tordai să aibă participare internațională și cred că vor fi câteva meciuri extrem de importante pentru pregătirea în vederea noului sezon. De asemenea, ne bucurăm de prezența celor de la BCM U Pitești și  BC Mureș Tg. Mureș. Sper să avem  parte cu toții de un spectacol extraordinar și să ne bucurăm de baschet”, a declarat Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

Programul partidelor este următorul:

Miercuri, 13 septembrie 2017

Ora 17:00-BCM U Pitești- KB Kosice

Ora 19:00-BC CSU Sibiu-BC Mureș Tg. Mureș

Joi, 14 septembrie 2017

Ora 17:00- Finala mică

Ora 19:00- Finala mare

Ora 21:00-Festivitatea de premiere

Accesul la meciurile din cadrul Memorialului Tordai 2017 va fi gratuit.

Programul de pregătire din presezon al echipei noastre cuprinde, pe lângă antrenamentele zilnice, două partide amicale la Cheile Gradiștei, în 31 august cu BCM U Pitești și în 1 septembrie cu U-BT Cluj Napoca. De asemenea, BC CSU Sibiu va participa la Cupa Timișoara între 8 și 9 septembrie acolo unde va juca primul meci cu echipa gazdă, iar a doua zi cu CSM CSU Oradea sau KK Vrsac.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here