Pariuri pe cornere – Sfaturi de la specialiști

0
77

A trecut demult timpul în care pariurile sportive se rezumau la 1X2. Bookmakerii de top oferă opțiuni de pariere variate, o nișă interesantă fiind cea a pariurilor pe cornere. Am găsit aici tipuri de pariuri pe cornere, sfaturi, strategii de joc etc.

M-am bucurat să dau peste un articol detaliat despre aceste pariuri, pentru că mi-au atras atenția încă de când am început să joc online. Ce-i drept, pe atunci nu erau prea mulți operatori care aveau așa ceva în ofertă. Între timp, tot mai multe case de pariuri online oferă posibilitatea de a juca pe loviturile de colț, tipurile de pariuri variind de la un bookmaker la altul și în funcție de importanța ligii.

Tipuri de pariuri pe cornere

Mai întâi îți prezint toate opțiunile de pariere, apoi îți spun care sunt sfaturile specialiștilor și care este părerea mea, după mai bine de 5 ani de pariuri pe cornere.

 1. Ce echipă va avea cele mai multe cornere în meci. Variante: 1, X sau 2;
 2. Echipa cu mai multe cornere – este un tip de pariu oarecum similar cu cel de mai sus, dar lipsește X-ul, miza fiind rambursată în cazul în care ambele echipe obțin același număr de cornere;
 3. Total cornere în meci și total cornere echipă;
 4. Echipa care ajunge prima la un anumit număr de cornere;
 5. Pariuri pe cornere combinate cu alte evenimente, cum ar fi cu victoria uneia dintre echipe, cu număr de goluri etc.
 6. Total cornere par/impar;
 7. Total cornere în prima repriză;
 8. Primul corner/ ultimul corner în meci.

Sunt recomandate pariurile live

Un prim sfat al specialiștilor este să avem conturi la mai multe case de pariuri online, astfel încât să putem juca pe cele mai bune cote. Apoi, este recomandat să punem accentul pe betting live pe meciuri pe care putem să le urmărim, ca să putem vedea cum se desfășoară jocul.  În afara celor de tipul primul/ultimul corner sau total cornere par/impar, pariurile de cornere nu țin tocmai de noroc.

Scenarii favorabile pentru pariuri pe cornere

foto: http://www.mirror.co.uk/sport/row-zed/manchester-united-midfielder-angel-di-5505923

Statistica este un punct de pornire. Sunt multe site-uri specializate pe care putem găsi informații utile. Ne facem o idee despre meci, apoi vedem dacă se respectă scenariul. Pot fi multe cornere în meci în următoarele situații:

 • este repriza secundă, iar echipa mai puternică încă nu a preluat conducerea pe tabelă. Atenție, însă: trebuie ținut cont de stilul de joc al favoriților. Echipa precum FC Barcelona și Real Madrid plimbă mingea până apare o situație clară de gol, nu centrează la „poate-o ieși ceva”;
 • este un joc direct pe poartă, ambele echipe căutând victoria;
 • una dintre echipe (sau ambele) dezvoltă jocul în special pe flancuri. De aici rezultă centrări sau încercări de pătrundere ale extremelor din care pot ieși cornere.

Specialiștii recomandă pariurile pe cornere în special în repriza secundă. Statistic, sunt mai multe lovituri de colț după pauză. Un alt sfat este să nu folosim niciodată strategia Easy Money, care presupune să riscăm întregul buget pe un singur pariu.

Nu-ți găsești inspirație? Vrei o a doua părere? Răsfoiește avancronicile și pronosticurile specialiștilor din cadrul celei mai mari și mai active comunități de pariori de la noi din țară la adresa: https://pariurix.com/ponturi-pariuri-sportive.

O strategie interesantă

Eu folosesc o altă strategie. Să spunem că pariezi pre-meci că vor fi peste 4.5 cornere în prima repriză. Cota poate fi în jur de 1.80. Ultimele două cornere sunt notate în minutele 42 și 45. Ai câștigat. Ești fericit. Dar dacă ai fi pariat în minutul 40 peste over 4.5, pe cotă 5.00, sau chiar 6.00? Atunci când meciurile au miză, te sfătuiesc să pariezi din minutul 40 că vor mai fi două cornere până la pauză, sau din minutul 86 că vor mai fi două cornere până la final. Cotele sunt foarte bune. Dacă prinzi două pariuri câștigătoare din patru, la aceeași miză, ești pe plus.

Evită să pariezi pe cornere la meciurile care nu au nicio miză. Echipele vor plimba mingea între cele două careuri, în timp ce tu te vei întreba ce ai avut în cap să pui un asemenea pariu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here