Părerea TA contează! Ce spun cititorii sportulsibian.com despre situația Gazului Metan…

0
368

Acum mai bine de o săptămână, am scris un articol prin intermediul căruia i-am întrebat pe iubitorii fotbalului din Mediaș care sunt în opinia lor principalele motive ale decăderii echipei de fotbal din oraș. Au fost răspunsuri interesante, de la ”Horoba” la ”Mafia de la București”. 😀

Concetta Băcilă – Indiferența și nepăsarea celor din conducere

Petru Ilea – Horoba…

Tiberiu Szabo – Antrenorul slăbuț

Mihaela Peter – Indiferența față de echipă

Lucian Grigore – Mafia de la București….care conduc și societățile Romgaz și Transgaz

Zaharie Cristian – Jucătorii liberi de contract…dacă ar avea investiții normal că ar avea și performanță. Dar cu jucători gratis normal că nu avem valoare. Plus lipsa banilor!

Hanti Bloos – Lipsa sponsorului și în același timp lipsa lor de seriozitate: Intră în teren doar să treacă cele 90 de minute, nu contează scorul. Asta e, începem din Liga a 3-a

Wolf – Problema este că nu sunt o echipă omogenizată și joacă fiecare pentru el plus că domnul antrenor Cristian Pustai ține jucătorii care dau randament la antrenament, pe bancă.

Acestea sunt principalele răspunsuri oferite de cititorii sportulsibian.com. Le mulțumim tuturor celor care au ales să răspundă întrebării pe care am pus-o în articol scris în data de 21 August. Dacă nu ai făcut-o săptămâna trecută atunci spune-ne acum care este părerea TA în legătură cu subiectul aflat în discuție. În plus, te invităm să comentezi ceea ce au spus cititorii sportulsibian.com. 🙂 Secțiunea de comentarii o găsești mai jos!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here