Păltiniș Rășinari, protest în ultima etapă

0
23

Păltiniș Rășinari a pierdut la masa verde confruntarea cu FC Avrig din data de 13 mai 2017, deoarece ar fi folosit un jucător suspendat, în opinia AJF Sibiu.

Jucătorul Han Silviu a primit o suspendare de șase etape pentru scuiparea, adresarea de cuvinte injurioase și încercarea de lovire a arbitrului. În data de 12 mai, cu o zi înainta confruntării dintre Păltiniș Rășinari și FC Avrig, Comisia de Apel i-a redus suspendarea, în carnetul jucătorului fiind menționat: „Ridicată suspendarea”.

Cu toatea acestea, la aproximativ o lună după disputarea partidei, Comisia de Disciplină din data de 3 iunie, a stabilit că Păltiniș Rășinari pierde jocul prin foraeit pentru folosirea unui jucător în stare de suspendare.

Echipa din Rășinari a postat pe o rețea de socializare că va protesta la confruntare de la Mediaș:

„Sâmbătă, la ultimul meci din actualul campionat, la Mediaș, echipa noastră va refuza începerea jocului pentru zece minute și va evolua cu banderole albe în semn de protest față de faptul că în annul 2017 o campioană se mai poate decide la o șuetă sau la o cafea după bunul plac al unor oameni depășiți din toate punctele de vedere”, se arată în postarea celor de la Păltiniș Rășinari.

Mai multe echipe din campionat sunt alături de echipa din Rășinari, echipe precum Sion Săliște, Voința Sibiu, Unirea Miercurea Sibiului, FC Hermannstadt și Silvatex Orlat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here