Păltiniș Rășinari a pierdut campionatul la masa verde. Președintele Adi Iliuț a vorbit despre decizia AJF Sibiu

0
24

Păltiniș Rășinari a pierdut la masa verde confruntarea cu FC Avrig, câștigată pe teren propriu cu scorul de 3-2. Comisia de Disciplină a AJF Sibiu le-a anulat Victoria, deoarece jucătorul Han Silviu se afla în stare de suspendare, urmare a acumulării de șapte cartonașe galbene.

Președintele celor de la AS Rășinari, susține că pe carnetul de legitimare al jucătorului scrie mare, citeț și în limba română: RIDICAT SUSPENDAREA, lucru care poate fi observant și în fotografia de mai sus.

„Ieri am aflat cu stupoare că echipa care va reprezenta Sibiul la meciurile de baraj pentru promovarea în liga a III-a, este clasată pe locul 2. Rezultatul meciului Păltiniș Rășinari – FC Avrig, 3-2, nu a fost pe placul unor persoane din cadrul Comisiei de Disciplină din cadrul AJF Sibiu așa că ieri s-au gândit că FC Avrig ar trebuie să realizeze eventul și au decis că rezultatul de 0-3 ar fi numai bun pentru acest lucru. Așa cu  ne-am obișnuit în ultimii ani, dacă Avrigul nu reușește să ne învingă pe teren, o fac de fiecare data în birouri. Dacă anul trecut au „luptat extraordinar” și au câștigat Cupa României, faza județeană, tot la masa verde, o finală care nici măcar nu s-a jucat, iată că acum încearcă să câștige titlul de campioană a județului, din nou după o luptă foarte strânsă, desfășurată pe strada Șomesului, nr. 19 din Sibiu.

Vă întrebăm pe dumneavoastră cum este posibil să pierzi un meci la masa verde pe motiv că un jucător este în stare de suspendare când pe carnetul de legitimare a jucătorului respectiv scrie mare, citeț și în limba română: RIDICAT SUSPENDAREA. Să fie oare un lucru premeditat? Rugăm membrii Comisiei care au decis ca echipa campioană a județului Sibiu să fie cea de pe locul doi să ne spună clar dacă mai suntem doriți în acest fotbal județean. Domnilor, poate ne considerați o echipă mică, dar vă asigurăm că suntem un club de sport curat în care am pus mult suflet, cu jucători cu caractere frumoase, iar acum după 15 ani de muncă și sacrificii atât financiare cât și morale, am crezut că putem să culegem roadele și să fim campioni. Să fie doar iluzii? Iar dumneavoastră domnilor din conducerea clubului din Avrig, dacă vă simțiți mândrii cu astfel de „performanțe” obținute oriunde altundeva decât pe dreptunghiul verde, atunci vă aflați într-o mare eroare. Atunci când veți fi respectați pentru rezultatele din teren, meritați să fiți felicitați. Indiferent de deznodământul acestei situații, o să le spun jucătorilor mei că au fost cei mai buni, că au câștigat în teren, unde contează, și că indiferent de locul pe care ne vor așeza unii sau alții în clasament, pentru mine sunteți campioni. E păcat de efortul depus de Primăria Comunei Rășinari, de primarul Bucur Bogdan, de conducerea clubului, de staff-ul tehnic și de jucători, că o astfel de echipă să fie măcelărită doi ani la rând. Dacă asta se dorește la nivelul județului, vom vedea.” Președintele AS Păltiniș Rășinari, Adi Iliuț.

Mai jos puteți vedea hotărârea Comisiei de Disciplină din data de 3 iunie 2017:

In urma adresei nr.28/02.06.2017 a Departamentului de Competitii din cadrul A.J.F.Sibiu, Comisia de Disciplina s-a intrunit in regim de urgenta pentru analizarea acestei sesizari.

In adresa, se mentioneaza urmatoarele:

 „jucatorul Han Silviu de la AS Paltinis Rasinari, in etapa a 24-a, din data de 13.05.2017, la jocul AS Paltinis Rasinari-FC Avrig, a jucat, desi se afla in stare de suspendare, urmare a acumularii de 7 (sapte) cartonase galbene„.

          In urma analizarii acestei sesizari, Comisia de Disciplina hotaraste:

  • Echipa AS Paltinis Rasinari pierde jocul prin forfait, conform art.83 art.10.1 din cadrul Regulamentului Disciplinar al A.J.F.Sibiu si amenda 500 (cinci sute) lei pentru folosirea unui jucator in stare de suspendare, conform art.20, alin.3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here