Momentul adevărului pentru Gaz Metan. Medieșenii joacă mâine cu Sepsi, în deplasare

0
49

Sepsi OSK și Gaz Metan Mediaș se întâlnesc în etapa a 18-a a Ligii 1. Confruntarea de la Brașov este programată sâmbătă, 18 noiembrie, cu începere de la ora 16.00 și va fi transmisă în direct de DigiSport, DolceSport și Look TV.

După jocurile echipei naționale, Liga 1 se reia. Trupa lui Cristian Pustai are un meci important pe terenul celor de la Sepsi OSK, o contracandidată directă la retrogradare. În acest moment, echipa din Sf. Gheorghe se află deasupra liniei retrogradării cu 11 puncte, în timp ce medieșenii se află cu o poziție mai jos cu 10 puncte.

În cazul unei victorii, Gaz Metan va trece peste Sepsi și pentru un moment va ieși din zona roșie a clasamentului. În cazul unei înfrângeri, nou-promovata se va distanța la 4 puncte de medieșeni.

Înainte de întreruperea campionatului, ambele echipe au suferit înfrângeri la scor. Gazdele de sâmbătă au cedat pe terenul campionanei en-titre, scor 0-3, în timp ce formația lui Cristian Pustai a cedat pe teren propriu în fața celor de la Dinamo, scor 0-3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here