Milan Mitic: „Ne așteaptă o partidă grea”

0
24
foto: Istvan Bertalan
foto: Istvan Bertalan

Gaz Metan Mediaș se deplasează pe terenul celor de la Poli Iași, într-o partidă ce contează pentru etapa a 2-a a Ligii 1. Confruntarea din Copou este programată duminică, 23 iulie, cu începere de la ora 18.30 și va fi transmisă în direct de DigiSport, DolceSport și Look TV.

„Ne așteaptă o partidă grea, destul de grea, pentru că este abia etapa a doua, încă nu suntem în ritm de joc. Cred că valoarea echipei o să o vedem după 6-7 etape. Și la ei au fost schimbări mari, și la noi, așa că o singură fază poate să schimbe jocul. Noi sperăm să ne simțim bine la ora jocului și să dăm maximul pe teren, să avem atitudine, determinare și să câștigăm meciul.”

Sârbul va evolua împotriva fostei sale echipe, Poli Iași:

„Pot să spun că e un meci special, am trăit acolo cele mai frumoase perioade din cariera mea, dar totuși sunt un jucător profesionist. Am venit aici la Mediaș să fac treabă bună și sunt concentrat 100% numai la Gaz Metan.”

Acesta vorbește despre schimbările de lot de la cele două echipe:

„La ei au rămas câțiva jucători de anul trecut, jucători cu foarte multă experiență în Liga 1. Și noi avem câțiva jucători cu foarte multă experiență, avem și tinerii care au o foarte mare valoare. Sperăm să fim foarte bine organizați și mergem cu gânduri mari la Iași.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here