Mihai Popa și Dan Popa sunt antrenorii echipei CSM Mediaș

0
103

CSM Mediaș va evolua în ediția 2017/2018 a Ligii 1 de baschet masculin. Echipa medieșeană face parte din Grupa A, alături de de CSM Oradea 2, BC Timișoara 2, BC Timba 2, ACS Tg. Jiu, CSM Sighetul Marmației.

Echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal Mediaș va fi pregătită de Mihai Popa și Dan Popa. Cei doi au pregătit-o pe Gaz Metan în ultimul an de existență. Mihai Popa și-a început cariera de antrenor la Gaz Metan, fiind secundul lui Marcel Țenter, în cele două sezoane petrecute la Mediaș. În următorul sezon a fost asistentul lui Ovidiu Teleabă, urmând ca în sezonul 2015/2016 să devină principal, cooptând-ul în staff pe Dan Popa.

Echipa medieșeană a început pregătirile pentru noul sezon la începutul lunii septembrie. Cei doi tehnicieni au avut la dispoziție un lot format din tinerii medieșeni și doi jucători cu experiență în baschetul profesionist.

Tinerii jucători medieșeni din lotul lui CSM: Adam Paul, Sergiu Idu, Nicolas Barbu, Ștefan Filipaș, Cezar Suciu, Ciprian Roman și Alexandru Popa.

Dominic Csender se pregătește și el alături de CSM Mediaș. Jucătorul originar din Mediaș a evoluat în sezonul precedent la BC Timba Timișoara și BC Mureș. De asemenea, Traian Petru face parte din lotul echipei. Acesta a evoluat în sezonul precedent în Liga 1 la ACS Magic Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here