Memorialul Elemer Tordai debutează mâine

0
34

Suporterii sibieni sunt invitați între 13 și 14 septembrie, la Sala Transilvania, pentru a-și întâlni preferații, pentru prima dată, în noua formulă . BC CSU Sibiu are și anul acesta,  oponenți veritabili, la cea de a IX-a ediție a Memorialului Elemer Tordai. BCM U Pitești, BC Mureș și KB Kosice.

„Îi așteptăm pe suporterii sibieni la Sala Transilvania din Sibiu, pentru a-i vedea pe parchet, pe cei care care vor îmbrăca tricoul galben-albastru al echipei noastre, în acest sezon. Pentru noi este un turneu extrem de important, din punct de vedere al pregătirii înaintea meciului din 21 septembrie, din Fiba Europe Cup.  Sperăm să avem parte de un spectacol baschetbalistic de excepție”, a spus Horațiu Floca, director BC CSU Sibiu

Eveniment deja cu tradiție la Sibiu, ajuns la cea de a IX-a ediție, Memorialul Elemer Tordai 2017 se desfășoară și în acest an, în perioada de presezon și, pentru prima dată, va avea participare internațională.

Programul partidelor este următorul:

Miercuri, 13 septembrie 2017

Ora 17:00-BCM U Pitești- KB Kosice
Ora 19:00-BC CSU Sibiu-BC Mureș Tg. Mureș

Joi, 14 septembrie 2017

Ora 17:00- Finala mică
Ora 19:00- Finala mare
Ora 21:00-Festivitatea de premiere

Accesul la meciurile din cadrul Memorialului Tordai 2017 va fi gratuit. Acțiunea este cofinanțată de Consiliul Local Sibiu și Primăria Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here