Măgura Cisnădie cedează în confruntarea de la Galați

0
30
foto: facebook Măgura Cisnădie
foto: facebook Măgura Cisnădie

Măgura Cisnădie a cedat pe terenul celor de la Danubius Galați, scor 20-21, într-o partidă ce a contat pentru etapa a 4-a a Ligii Florilor.

Confruntarea de la Galați a început sub semnul echilibrului, cele două echipe mergând cap la cap până la pauză, atunci când tabela de marcaj indica scorul de 10-10. Repriza secundă a început în aceeași notă, cele două echipe stând aproape una de cealaltă. Danubius Galați a reușit să se desprindă la două goluri, scor 14-12, însă echipa din Cisnădie a revenit repede și a egalat.

Echipa din Galați a reușit din nou să se distanțeze la două goluri. Măgura Cisnădie a revenit și a preluat conducerea, scor 19-18, cu cinci minute rămase din meci. Scorul înaintea ultimului minut de joc a fost 20-20, posesia aparținând gazdelor. Danubius Galați a reușit să marcheze, în timp ce Măgura a comis dublu dribling la faza următoare.

În etapa următoare, Măgura Cisnădie primește vizita celor de la AHCM Slobozia, în timp ce Danubius Galați se deplasează pe terenul celor de la Rapid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here