Magic Sibiu se deplasează la Constanța, pentru returul cu BC Athletic

0
23

Magic Sibiu se deplasează marți, 16 mai, la Constanța, pentru partida cu echipa locală BC Athletic. Meciul contează pentru returul fazei a doua a campionatului și demarează la ora 20, în Sala Sporturilor Constanța.
Baschetbaliștii sibieni joacă mâine o nouă partidă în cadrul Ligii 1 de Baschet Masculin. Formația antrenată de Bogdan Spînu întâlnește pe BC Athletic Constanța, formație a cărei vizită a primit-o, în etapa precedentă, la Sibiu.

Meciul tur s-a încheiat cu victoria oaspeților, care s-au impus la finalul celor 40 de minute regulamentare de joc cu scorul de 83-62. În ciuda rezultatului de la Sibiu, baschetbaliștii sibieni merg la Constanța deciși să facă un meci bun.

„Juniorii noștri traversează o perioadă mai aglomerată, cu teze, Școala Altfel și pregătirea pentru examenul de Bacalaureat, însă am reușit să îi mobilizăm și mergem la Constanța pentru a face un meci bun. Jucăm marți, la ora 20, la Sala Sporturilor, iar apoi mai avem un meci, acasă, cu Agronomia”, a declarat antrenorul lui Magic Sibiu, Bogdan Spînu.

După partida de marți, Magic Sibiu mai are de disputat un singur meci în actuala ediție de campionat. Duminică, 21 mai, echipa sibiană primește vizita celor de la ACS Agronomia 4Sports București.

Acţiune cofinanţată de Consiliul Local Sibiu şi Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sportivă a Sibiului. Proiectul este realizat în parteneriat cu Ballan Sportswear și Ghost Media.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here