Juniorii BC CSU Sibiu U 18 încep Turneul Final

0
27

Juniorii lui BC CSU Sibiu participă, între 6 și 10 mai, la Turneul Final al categoriei U 18. Medaliată cu bronz în ediția anterioară de campionat, BC CSU Sibiu Under 18 este optimistă și încrezătoare în șansele sale.
După o evoluție extraordinară în actualul sezon competițional, cu un bilanț de 21 de victorii, din 24 de meciuri disputate, juniorii pregătiți de Alexandru Kovacs au de înfruntat în sala Agronomia din București trei echipe experimentate: CSU Stiința București, Steaua CSM Eximbank și U BT Cluj Napoca.

„Sunt mulțumit de prestația băieților mei de până acum. Le mulțumesc pentru ambiția și efortul pe care le-au depus pe tot parcursul sezonului. Dar lupta nu trebuie să se oprească aici. Îmi doresc ca munca și devotamentul lor să fie răsplătite la finalul turneului cu o medalie. Am reușit anul trecut să aducem bronzul la Sibiu iar evoluția noastră din acest sezon ne-a confirmat încă o dată valoarea noastră ca echipă. Suntem concentrați și încrezători și sperăm într-o evoluție bună la Turneul Final, deși suntem în grupă cu echipe extrem de puternice.Am încredere în băieții mei și sunt sigur că vor da totul pe teren, în fiecare meci”, a spus Alexandru Kovacs.

Programul BC CSU Sibiu
BC CSU Sibiu U18 joacă primul meci sâmbătă, 6 mai, de la ora 16, cu Steaua CSM EximBank. Duminică, 7 mai, de la ora 14 are loc partida cu U BT Cluj, iar luni, tot de la ora 14, juniorii sibieni dau piept cu CSU Stiința București.
La Turneul Final participă cele mai bune opt echipe din țară, împărțite în două grupe. Dintre acestea, ocupantele primelor două locuri vor juca în semifinale, iar celelalte două echipe vor juca pentru locurile 5-8. Faza grupelor va avea loc în perioada 6-8 mai, urmând ca semifinalele să se joace pe 9 mai, iar finala mare, respectiv finala mică pe 10 mai.

 

foto: CSU Sibiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here