Joci la pariuri pe internet? Asta recomandă pariorii cu experiență

0
54

Joci la pariuri pe internet însă vrei să faci pasul următor către o carieră de parior iscusit? Am stat de vorbă cu specialiștii din cadrul comunității pariorilor din România, care ne-au furnizat o serie de sfaturi prețioase pe care orice pasionat de pariuri trebuie să le urmeze dacă își dorește să devină un parior mai bun și să ajungă să parieze la fel ca profesioniștii.

Impune-ți o strategie de gestionare a banilor și respect-o cu maximă strictețe. Alocă o sumă de bani pentru pariuri și asigură-te că în orice eventualitate, nu vei fi afectat de pierderea acestor fonduri. Nu trebuie să privești pariurile ca pe o sursă sigură de venit, ci ca pe o distracție. Chiar dacă îți propui obiective mărețe pe termen lung, nu trebuie să lași ca jocul să-ți afecteze bunul mers al lucrurilor. Totodată, urmează o strategie de money management simplă și precaută: mizează cel mult 5% din banca inițială pe fiecare pariu și încearcă să joci cât mai multe pariuri individuale. Astfel, vei avea un bun control asupra șanselor de câștig pe termen lung.

Pariază de fiecare dată acolo unde găsești cea mai mare cotă. Dacă îți propui să devi un parior iscusit este necesar să joci la mai multe agenții simultan. Este aproape imposibil să obții profit pe termen lung la pariuri dacă ai cont numai la un singur operator. Comunitatea pariorilor din România îți recomandă agențiile Unibet, Betfair, Sportingbet, Netbet și Betano. Citește mai multe despre acești operatori pe site-ul comunității pentru a putea profita de punctele forte ale fiecăruia.

Analizează partidele cel puțin 30 de minute și urmărește abordările pariorilor experimentați. Un studiu recent ne arată că majoritatea pariorilor români își alocă mai puțin de un sfert de oră pentru a analiza un pronostic. Acest lucru justifică pe de o parte și numărul mare de pariori care nu reușesc să aibă un bilanț pozitiv la sfârșit de an. Pe lângă strategia de gestionare a banilor, analizarea partidelor cu seriozitate reprezintă unul dintre cele mai importante aspecte în economia profitabilității în pariuri. Pariorii profesioniști își alocă între 60 de minute și câteva zile pentru a analiza diverse ponturi, așa că încearcă să te documentezi bine de fiecare dată înainte de a lua o decizie. Totodată, este indicat să urmărești sfaturi și sugestii de ponturi de la specialiști cu regularitate, pentru a-ți putea perfecționa stilul de joc din mers.

Nu juca niciodată la recuperare. Din păcate, cei mai mulți dintre pariori cad deseori în această capcană. Atunci când lucrurile nu merg deloc bine, după o serie de rezultate greșite, pariorul simte nevoia să mărească miza pentru a-și recupera cât mai repede pierderile, chiar și în câteva ore dacă se poate, apelând la pariuri live și la alte metode contraproductive. Cel mai indicat lucru de făcut în aceste momente este să iei o pauză. Da, să uiți de pariuri, să nu lași frustrările să ți se urce la cap și să conștientizezi că absolut toți pariorii din lume trec prin asta, chiar și cei mai buni dintre profesioniști. Dacă urmărești diverși tipsteri de top din lume, cu siguranță ai observat că și aceștia au luni negative și perioade nefaste. Este o realitate, face parte din joc, iar dacă tu vrei să eviți falimentul, acceptă pierderile și mergi mai departe urmând strategia aleasă.

Înțelege aspectele legale care fac atingere la zona pariurilor online. Dacă ești parior, ai obligația de a cunoaște legea care vizează drepturile și obligațiile tale. Trebuie să înțelegi la care agenții de pariuri online ai dreptul legal să joci, cum funcționează procesul obligatoriu de verificare a conturilor nou deschise, cum se face impozitarea pariurilor online și cum să cauți rezolvare în cazul în care ai o problemă cu unul dintre operatorii licențiați la ONJN. Dacă nu ai chef să citești paragrafele din lege, răsfoiește măcar un articol explicativ despre legea pariurilor online.

Jocurile de noroc trebuie să reprezinte o distracție. Comunitatea pariorilor din România și agențiile de pariuri online de top ne recomandă să nu investim în pariuri mai mult de 10% din totalul veniturilor noastre lunare. Dacă ai probleme cu jocul sau cunoști pe cineva care pare că este în pericol din cauza jocurilor de noroc, adresează-te specialiștilor din programul Joc Responsabil!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here