Înfrângere pentru Gaz Metan pe terenul celor de la FC Voluntari

0
22

Gaz Metan Mediaș a cedat pe terenul celor de la FC Voluntari, scor 1-2, într-o partidă ce a contat pentru etapa a 6-a a Ligii 1.

Prima ocazie a partidei le-a aparținut gazdelor, Greab reușind să rețină mingea trimisă de Voduț. În minutul 17, Mihai Popescu a fost aproape de a deschide scorul, mingea fiind respinsă de portarul medieșenilor. Ivanovic a deschis scorul în minutul 17, după o lovitură liberă de la 20 de metri. Prima ocazie a medieșenilor a venit în minutul 39, Popescu fiind aproape de un autogol după pătrunderea lui Olaru. În prelungirile primei reprize, Olaru a trimis cu capul în bara transversală, mingea fiind respinsă apoi de defensiva ilfovenilor.

Medieșenii au început bine repriza secundă, Olaru fiind aproape de gol, șutul acestuia fiind respins. În minutul 54, Golubovic a trimis de două ori în bară. În minutul 78 a venit egalarea, Akaki marcând cu capul, după un corner executat de Tîrcoveanu. Gazdele au revenit în avantaj în minutul 84, Cernat fiind autorul golului.

În urma acestui rezultat, FC Voluntari a urcat pe locul 7 al clasamentului cu 8 puncte, în timp ce Gaz Metan se află pe poziția a 12-a cu 4 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here