HC Sibiu se impune în fața celor de la Minaur II Baia Mare

0
39

Handbal Club Sibiu a disputat Duminica, 1 Octombrie 2017 in Sala Transilvania din Sibiu meciul impotriva echipei Minaur II Baia Mare, contand pentru etapa a III-a a Divizie A la handbal masculin.

Partida a fost castigata de catre HCS cu scorul de 30️ la 2️3️, dupa ce la pauza avantajul era de 6 goluri 1️8️-1️2️. O victorie importanta pentru baietii nostri dupa un joc bun prestat de catre acestia. Cu aceasta victorie Handbal Club Sibiu isi pastreaza invincibilitatea pe teren propriu si cu 2 victorii si 1 infrangere se situeaza pe pozitia a IV-a in clasamentul Diviziei A la handbal masculin.

CS Minaur II a deplasat la Sibiu un lot din care au facut parte si jucatori de la prima echipa, ce evolueaza in Liga Nationala, printre ei fiind Yuriy Pop si Alexandru Bucataru. Meciul incepe extraordinar de bine pentru echipa noastra, iar in mintul 7 tabela arata scorul de 5-0, primul gol al oaspetiilor venind abia in min 8 – 5-1. Diferenta se mareste ls 6 goluri in min 15 – 9-3 iar in minutul 20 scorul devine 12-5 pentru HC Sibiu. Pana la finalul primei reprize cele doua echipe marcheaza la ambele porti si dupa 30 de minute de joc gazdele conduc cu 18 la 12.

De acelasi start furibund avem parte si in primele minute la reprizei secunde, sibienii marcand de 3 ori si duc scorul la 21-12. In minutul 47 scorul este 27-16 dar cateva minute de relaxare produc 4 goluri pentru baimareni si scorul in min 51 devine 27-20. Din fericire pentru echipa noastra a fost doar un foc de paie si pana la final s-a pastrat diferenta de 7 goluri – scor final 30-23 pentru Handbal Club Sibiu.

Duminica 8 Octombrie urmeaza pentru HC Sibiu o deplasare la Satu Mare pentru a se duela cu nou infiintata ADEP Satu Mare, echipa ce are totusi in componenta si jucatori de la CSM Satu Mare, echipa ce a retrogradat sezonul trecut din Liga Nationala.

Au marcat pentru HC Sibiu: Radu David – 8 goluri, Robert Micloș – 5, Adrian Pasere – 5, Voica Robert – 4, Paul Giurgiu 4, Razvan Briota 2, Theodor Mihai 1, Bogdan Verza 1.
Au mai jucat: Gabriel Mihai Sofronici, Kazi Novacovschi, Cerghit Adrian, Adrian Suteica, Horatiu Căpățână, Florin Ramba, Andrei Sora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here