HC Sibiu primește vizita celor de la Minaur II Baia Mare

0
42

Handbal Club Sibiu disputa Duminica, 01 Octombrie 2017 incepand cu ora 17:00 etapa cu numarul III al Diviziei A la handbal masculin.

Oponentul echipei sibiene va fi Minaur II Baia Mare, echipa ce se afla pe pozitia a IV-a a clasamentului cu o victorie si o infrangere in primele doua etape si care va sosi la Sibiu cu cativa jucatori ce fac parte si din lotul primei echipei ce evolueaza in Liga Nationala. HC Sibiu se situeaza pe pozitia a VI-a cu aceeasi linie de clasament ca si Minaur dar cu un golaveraj mai slab.

Echipa sibiana a pierdut meciul din etapa precedenta in deplasare cu Universitatea Craiova, scor 32:28 dupa ce in minutul 59 diferenta era de un singur gol 29:28.

La aceasta partida va lipsi Darius Apolzan ce-l care se recupereaza dupa fractura de pompete suferita in prima etapa a sezonului in meciul impotriva echipei HCM Sighisoara.

Accesul la partida de Duminica se face pe baza de bilet – 5 RON iar suporterii ce doresc sa sustina echipa in acest sezon mai pot inca achizitiona abonamente la pretul de 50 RON.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here