Gaz Metan sparge gheața și obține prima victorie

0
32
Foto: Istvan Bertalan
Foto: Istvan Bertalan
Gaz Metan Mediaș se impune în fața celor de la Sepsi OSK, scor 2-1, într-o partidă ce a contat pentru etapa a 5-a a Ligii 1.

Prima ocazie importantă a gazdelor s-a consemnat în minutul 26, șutul trimis de Curtean din șase metri fiind respins. În minutul 29, Herea a șutat puțin peste poarta lui Greab de la aproximativ 20 de metri. Alexandru Curtean a deschis scorul în minutul 30 cu o execuție de senzație din colțul careului mare. Curtean a fost aproape de a majora avantajul Gazului, mingea trimisă de acesta cu capul a trecut puțin pe lână poarta lui Niczuly. Laurențiu Manole majorează avantajul medieșenilor chiar înainte de pauză, șutând cu exteriorul la colțul lung din pasa lui Darius Olaru.

În minutul 49, Manole a centrat pentru Golubovic, care a reluat puțin pe lângă poartă. În minutul 68, Alexandru Curtean a fost înlocuit de Răzvan Trif. Milan Mitic a intrat în teren în locul lui Akaki Khubutia. Trif a fost aproape de a marca, mingea trimisă de acesta trecând puțin pe lângă poarta lui Niczuly. Alexandru Buziuc l-a înlocuit în minutul 82 pe Laurențiu Manole. Attila Hadnagy a redus din avantajul medieșenilor, marcând cu capul în minutul 92 al confruntării.

În urma acestui rezultat, Gaz Metan a acumulat 4 puncte, aflându-se pe locul 12, în timp ce echipa din Sf. Gheorghe se află pe locul 8 cu 6 puncte.

Echipele de start

Gaz Metan: Greab – Popovici, Perendija, Khubutia, Voicu – Bic, Danci – Curtean, Olaru, Manole – Golubovic
Rezerve: Pleșca – Bușu, Buziuc, Mitic, Surugiu, Târcoveanu, Trif

Sepsi OSK: Niczuly – Răduțoiu, Ursu, Daniel Oroș, Grecu – Ghinga, Thiaw – Papsys, Herea, Petre – Hadnagy
Rezerve: Fejer – Burlacu, Damian, Huiban, Iovu, Mitra, Veress

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here