Gaz Metan și-a prezentat ultimele două achiziții

0
34
foto: gaz-metan-medias.ro
foto: gaz-metan-medias.ro

Echipa de fotbal a clubului Gaz Metan Mediaș și-a prezentat miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, ultimele achiziții. Este vorba de Ionuț Neagu și Nasser Chamed.

Ionuț Neagu evolează pe postul de mijlocaș defensiv și sosește la Mediaș liber de contract. Și-a început cariera la Oțelul Galați, câștigând titlul alături de aceștia în ediția 2010/2011. În luna septembrie a anului 2013 a fost transferat la Steaua pentru 650 de mii de euri, ca mai apoi să ajungă în Turcia la Karabukspor sub formă de împrumut, urmând ca apoi să devină jucătorul turcilor. A mai evoluat la Nea Salamis sub formă de împrumut. În iulie 2017 a rămas liber de contract și acum a ales să evolueze în tricoul alb-negru.

Nasser Chamed, jucător din Comore, născut în Franța, evoluează pe postul de mijlocaș dreapta. În vârstă de 24 de ani, mijlocașul și-a început cariera la echipa secundă a celor de la Chateauroux, urmând ca apoi să evolueze pentru prima echipă. A fost transferat la Nimes Olympique, rămânând liber de contract în luna iulie a anului curent.

„Așa cum spuneam că mai e nevoie de jucători, de un jucător de bandă cu viteză, ne-am gândit la Nasser. Ne bucurăm că este alături de noi și este legitimat. O să încercăm să joace cât mai repede. E un jucător care a trecut prin liga a doua franceză, deci nu mai are nevoie de prezentări și eu cred că se va acomoda la echipa noastră pentru că este exact ce ne doream, viteză în bandă, un jucător ce apare și la finalizare, ce lovește mingea foarte bine. Poate o să debuteze chiar în meciul de sâmbătă.”, a declarat tehnicianul Cristian Pustai.

Ionuț Neagu, noul jucător al Gazului, a oferit prima declarație după sosirea sa la Mediaș:

„În primul rând am venit să îmi recapăt ritmul de joc și să încerc să ajut echipa. Atât eu am nevoie de Gaz Metan cât și Gaz Metan de mine și sper să colaborăm cât mai bine.

În ultimele trei meciuri echipa nu a pierdut și sperăm că o vom ține în același ritm și să acumulăm cât mai multe puncte. Obiectivul meu este să joc cât mai multe meciuri, să avem rezultate cât mai bune și să urcăm cât mai mult în clasament pentru că nu cred că este o poziție care mulțumește pe cineva.”, a declarat Ionuț Neagu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here