Gaz Metan se deplasează pe terenul celor de la Pandurii Tg. Jiu

0
30
foto: libertatea.ro
foto: libertatea.ro

Pandurii Tg. Jiu și Gaz Metan se întâlnesc într-o partidă ce contează pentru etapa a 13-a din cadrul play-out-ului Ligii 1. Confruntarea este programată vineri, 26 mai, cu începere de la ora 20.30. Partida va fi transmisă în direct de DigiSport, DolceSport și Look TV.

Gazdele vin după un succes important pe terenul celor de la Poli Timișoara, scor 1-0. Echipa lui Cristian Pustai s-a impus categoric pe teren propriu în fața celor de la Concordia Chiajna, scor 3-0.

Cele două echipe s-au întâlnit de trei ori în actuala stagiune de campionat, medieșenii reușid să își adjudece două confruntări. În turul sezonului regulat, echipa lui Flavius Stoican s-a impus la Mediaș cu scorul de 3-1. A urmat returul, atunci când Gaz Metan s-a impus cu scorul de 5-2. În turul play-out-ului, medieșenii s-au impus pe teren propriu, scor 3-1.

Pandurii Tg. Jiu se află pe locul 5 al play-out-ului, primul deasupra liniei retrogradării cu 26 de puncte, în timp ce echipa de pe Târnava Mare se află pe locul secund cu 37 de puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here