Gaz Metan primește vizita nou-promovatei Sepsi OSK

0
26
foto: Istvan Bertalan
foto: Istvan Bertalan
Gaz Metan Mediaș și Sepsi OSK se întâlnesc într-o partidă ce contează pentru etapa a 5-a a Ligii 1. Confruntarea este programată joi, 10 august, cu începere de la 18.30 și va fi transmisă în direct de DigiSport, DolceSport și Look TV.

În etapa precedentă, gruparea de pe Târnava Mare a cedat pe terenul celor de la Dinamo București, scor 3-1, rămânând în continuare fără victorie. De partea celalaltă, echipa din Sf. Gheorghe s-a impus pe teren propriu în fața campioanei, scor 1-0. Aceasta este prima confruntare directă dintre cele două echipe.

Oaspeții de joi stau mai bine în clasament, aflându-se pe locul 7 cu 6 puncte, în timp ce formația antrenată de Cristian Pustai se clasează pe ultimul loc cu un singur punct.

Cu sigurnață, toți suporterii echipei medieșene așteaptă o victorie în partida cu nou-promovata Sepsi OSK, însă rezultatele de până acum o dau favorită pe echipa din Sf. Gheorghe.

Biletele pentru această partidă s-au pus în vânzare la casieriile Stadionului Gaz Metan. Miercuri programul de vânzare este între orele 17-19, iar joi în intervalul 14-18.30. Prețul unui bilet este de 15 lei în toate sectoarele stadionului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here