Gaz Metan obtine un punct din deplasarea de la Brașov

0
68
foto: Istvan Bertalan

Sepsi OSK și Gaz Metan au remizat,scor 0-0, într-un meci contând pentru etapa a 18-a a Ligii 1. În urma acestui rezultat, elevii lui Cristian Pustai se mențin pe locul 13, în timp ce echipa din Sf. Gheorghe se află cu o poziție mai sus.

Prima ocazie a partidei le-a aparținut gazdelor, șutul lui Nikolic fiind respins de Sîrghi. La două minute după această fază, Patrick Petre a șutat puțin pe lângă bara porții medieșenilor. Gazdele au fost aproape de o gafă, Grecu pasând greșit către Niczuly, Neagu a urmărit balonul, dar a fost blocat de portarul celor de la Sepsi. În minutul 29, Nikolic a trecut de Marius Constantin, a șutat, însă Greab a respins. Prima repriză s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

Debutul reprizei secunde a fost lipsit de ocazii importante de gol. Prima ocazie a venit în minutul 63, Claudiu Herea a scăpat singur cu Greab, dar portarul medieșenilor a reușit să respingă. Tîrcoveanu a executat o lovitură liberă din marginea careului de 16 metri, mingea fiind deviată în corner. Surugiu a fost aproape de a deschide scorul, executând foarte bine o lovitură liberă, Niczuly respingând de sub transversală.

Pentru echipa lui Cristian Pustai urmează confruntarea de pe teren propriu, cu FC Voluntari, programată duminică, 26 noiembrie, cu începere de la ora 18.00.

Echipele de start

Sepsi OSK: Niczuly – Burlacu, Ursu, Damian, Grecu – Fulop, Petrovikj – P. Petre, Cl. Herea, Astafei – Nikolic
Rezerve: Fejer, Dima, Thiaw Mame, Huiban, Veress, Dumbravă

Gaz Metan: Greab – Bușu, Sîrghi, M. Constantin, Popovici – Neagu, Bic, Cristea – Chamed, Golubovic, Tîrcoveanu
Rezerve: Pleșca, Mitic, Curtean, Buziuc, Manole, Zderic

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here