Gaz Metan Mediaș, la ultimul meci al sezonului 2016/2017

0
28

Gaz Metan Mediaș dipsută astăzi, 4 iunie, ultimul meci din ediție 2016/2017 a Ligii I de fotbal. Formația de pe Târnava primește vizita lui ACS Poli Timișoara în cadrul ultimei etape a play-out-ului. Partida va demara la ora 21:00 și va transmisă în direct la Digi Sport.

ACS Poli Timișoara are mare nevoie de victorie la Mediaș pentru a-și asigura cel puțin locul la barajul pentru menținerea în Liga I. De cealaltă parte Gaz Metan își poate stabili drept obiectiv la acest ultim meci clasarea pe locul secund al play-out-ului.

Căpitanul se retrage. Acest joc va fi ultimul pentru Ionuț Buzean. Fundașul medieșean a anunțat că își va încheia cariera de jucător la finele acestei stagiuni.

În acest sezon Gaz Metan nu a reușit să o învingă pe ACS Poli Timișoara în acest sezon. De două ori s-a consemnat scorul de 1-1, iar la ultimul întâlnire bănățenii s-au impus cu 1-0 după un gol marcat de Străuț în minutul 88.

Gaz Metan şi Poli Timişoara s-au mai întâlnit de cinci ori în Liga 1, de trei ori s-au impus bănăţenii, iar alte două jocuri s-au terminat la egalitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here