Gaz Metan, meci nul cu Pandurii Târgu Jiu

0
17

Gaz Metan Mediaș a remizat în deplasarea de la Drobeta Turnu Severin cu Pandurii Târgu Jiu. Partida din penultima etapă a sezonului s-a încheiat fără gol, rezultat final 0-0.

Cristian Pustai a început partida în următoarea formulă: Greab – Crețu, Trtovac, Buzean, Rugasevic – Bic, Zaharia, Lupu, Olaru, Muntean – Buziuc. Pe parcursul reprizei secunde au intrat Danci, Sikorski și Petre.

În prima repriză s-a consemnat o singură ocazie mare de gol. Șutul lui Bic de la aproximativ 20 de metri a trecut de puțin pe lângă bara din drepta porții apărate de Popescu. În partea secundă, Hamed a semnat o mare ocazie, când a trimis pe lângă poartă dintr-o poziție ideală din centrul careului ăn minutul 66. Pe final Sergiu Negruț a mai avut două ocazii pentru Pandurii însă nu găsit spațiul porții lui Alexandru Greab.

După ce acest rezultat, Gaz Metan nu mai poate încheia actuala stagiune pe prima poziție în play-out, în timp ce Pandurii Târgu Jiu menține șanse la salvarea de la retrogradare înaintea ultimei etape.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here