Gaz Metan joacă luni pe terenul campioanei

0
32
foto: Istvan Bertalan

Viitorul Constanța și Gaz Metan Mediaș se întâlnesc în prima etapă a Ligii 1, sezonul 2017/2018. Confruntarea este programată luni, 17 iulie, cu începere de la ora 18.30 și va fi transmisă în direct de DigiSport, DolceSport și Look TV.

În ediția trecută de campionat, cele două echipe s-au întâlnit de două ori. În turul sezonul regulat, echipa lui Cristian Pustai s-a impus pe teren propriu, scor 2-1, urmând ca în returul de la Ovidiu, cele două echipe să remizeze, scor 1-1.

Tehnicianul echipei medieșene a vorbit despre confruntarea de luni:

„Așa ne-au dat sorții, să întâlnim campioana în primul joc. Începuturile sunt în general mai grele, până se rodează echipa. Noi am schimbat mai mulți jucători pentru că am avut un campionat bun și jucătorii au mers la condiții mai bune, la contracte mai bune, au venit alții, o altă provocare. Sunt convins că vom fi o echipă la fel de puternică ca și anul trecut, o echipă cu ambiții, cu obiective îndrăznețe, acum vedem ce om putea realiza din ele.”

Noul căpitan al echipei, Akaki Khubutia a prefațat duelul cu Viitorul:

„Așteptăm noul sezon, suntem pregătiți pentru asta și suntem motivați să fim cât mai sus. Pentru toate echipele este o problemă, mulți jucători pleacă, mulți vin și trebuie să ne înțelegem împreună, dar deocamdată timpul pe care l-am avut împreună am făcut totul bine, ne înțelegem, băieții foarte buni, prietenoși cu toții. Așteptăm să arătăm totul pe teren.

Primele meciuri sunt foarte dificile, din punctul meu de vedere. Mergem acolo pentru cele trei puncte, o să fie un meci greu, dar vom vedea luni.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here