FRF a lansat branduri pentru Liga 2 și Liga 3

0
35
foto: prosport.ro
foto: prosport.ro

FRF a lansat, joi, brandurile pentru Liga 2 și Liga 3, votate în unanimitate de membrii forului de la Casa Fotbalului. Una dintre cele mai importante măsuri este premierea echipelor care câștigă Liga 2 și Liga 3. Răzvan Burleanu a precizat că se încearcă emiterea unei ordonanțe de urgență pentru ca echipele din Liga 2 să aibă parte de facilități fiscale.

„Prima fază a proiectului – contextul fotbalistic. Am elaborat mai multe idei și am ajuns la aceste branduri (Liga 2 și Liga 3). Aceste noi povești trebuiau să se bucure de susținerea cluburilor, care au lucrat împreună cu colegii mei. S-a votat în unanimitate susținerea brandurilor. Avem nevoie de o nouă identitate. Strategia noastră este foarte apreciată la nivel de UEFA, iar rezultate sunt remarcabile. Am demarat proiectul Cupa României, un nou brand. Liga 1 de futsal se bucură de susținerea unei mari companii din piață. Am dezvoltat proiecte în mod gradual. Vom celebra toate echipele campioane din liga a doua și liga a treia. Vom fi acolo, împreună cu suporterii.

Vrem sa creștem importanța acestor doua competiții, înțelegând toate provocările pe care le avem în față. Cei mai mulți jucători exponențiali din fotbalul românesc s-au consacrat la nivelul eșalonului secund. Fie că vorbim de Dorinel Munteanu, Rednic, Dudu Georgescu sau Boloni. Mă refer și la jucătorii de azi: Tătărușanu, Hoban, Stanciu, Chipciu și lista poate continuă. Liga a doua este o sursă permanentă de selecție.

Cluburile noastre trebuie să investească în Academii. Reprezintă o investiție în relația cu suporterii, cu comunitatea. Echipele de Liga 1 au vrut să elimine sistemul de licențiere și au solicitat asta. Cei de la Liga 2 l-au considerat necesar”, a declarat Răzvan Burleanu, conform digisport.ro

foto: digisport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here