Fortuna, sponsor al Echipei Naționale de Fotbal a României

0
40

Fortuna, unul dintre principalii operatori de pariuri sportive de pe plan local, a semnat un parteneriat cu Federația Română de Fotbal, prin care devine sponsor oficial al Echipei Naționale de Fotbal a României.

Parteneriatul încheiat cu Federația Română de Fotbal a demarat în luna martie și este valabil pe o perioadă de patru ani.

Fortuna Verificare Bilet Online

Cu ocazia acestei sponsorizări, Fortuna va lansa o nouă platformă de comunicare, desfășurată sub sloganul “Mai multe victorii pentru suporteri”. Campania are două laturi, una rațională, mai exact oferte pe care Fortuna le va pregăti special pentru clienții săi, fanii echipei naționale, dar și una emoțională, prin propunerea de experiențe inedite către aceștia, alături de Echipa Națională de Fotbal.

În 2015, grupul a intrat pe piața din România, iar din 2016 a obținut din partea Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN) licența permanentă pe 10 ani pentru organizarea și exploatarea jocurilor online și în România. În prezent, compania deține peste 750 de agenții de pariuri pe plan local. Mai multe detalii puteți găsi pe site-ul companiei, https://efortuna.ro/.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here