FC Hermannstadt se impune la Balotești și revine pe prima poziție a clasamentului

0
348

FC Hermannstadt se impune pe terenul celor de la CS Balotești, scor 3-0, într-o partidă ce a contat pentru etapa a 20-a a Ligii 1.

Sibienii au început în forță confruntarea, Herghelegiu șutând din marginea careului, poartarul gazdelor a reușit să respingă, iar Dan roman a reluat cu capul spre poartă, Iordan respingând din nou. Dan Roman a fost aproape de a deschide scorul, mingea trimisă de acesta din centrarea lui Tătar, trece puțin pe lângă bara porții. Bogdan Rusu deschide scorul la ultima fază a primei reprize, acesta marcând cu capul din 7 metri.

Bogdan Rusu a reușit dubla în minutul 63, reluând în poartă după o centrare a lui Herghelegiu. În minutul 73, gazdele au fost aproape de a marca în propria poartă, Marciuc intervenind la centrarea lui Bogdan Rusu. Petrescu Petrișor a majorat avantajul sibienilor, marcând cu un șut puternic în minutul 84.

În urma acestui rezultat, echipa sibiană revine pe prima poziție a clasamentului cu 47 de puncte, la un singur punct de ocupanta locului secund, Dunărea Călărași. În etapa următoare, FC Hermannstadt primește vizita celor de la FC Afumați.

Echipele de start

Balotești: Iordan – Neagu, Flămânzeanu, Marciuc, Mirescu – Răuță – Ioniță, Coman, Ciubuc, Andrei – Nica
Rezerve: Ciobanu – Gheorghe, Koprindzynski, Opriș, Filip, Hurubei, Grigore

FC Hermannstadt: Căbuz – Tătar, Crișan, Stoica, Pamfile – Boboc, Dumitriu – Herghelegiu, Rusu, Neagu – Roman
Rezerve: Moldovan – Dîlbea, Pîrvulescu, Petrescu, Neacșa, Stancu, Blănaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here