FC Hermannstadt se deplasează pe terenul celor de la CS Afumați

0
26
foto: FC Hermannstadt
foto: FC Hermannstadt
CS Afumați și FC Hermannstadt se întâlnesc în etapa a doua a ligii secunde. Confruntarea este programată sâmbătă, 12 august, cu începere de la ora 11.00 și nu va fi televizată.

Sibienii au debutat cu dreptul în noua stagiune de campionat, impunându-se pe teren propriu în fața celor de la Balotești, scor 3-0. Golurile au fost marcate de Rusu, Stoia și Blănaru. De partea cealaltă, CS Afumați a cedat în deplasare pe terenul celor de la CS Mioveni, scor 4-0.

FC Hermannstadt se clasează pe locul 4 al clasamentului cu trei puncte, în timp ce adversarii de sâmbătă se află pe penultimul loc.

„Am început cu dreptul această ediție de campionat și încercăm să rămânem pe aceeași linie. Ne dorim să ne întoarcem cu punct sau cu puncte de pe terenul unei echipe unde se câștigă foarte greu, sau cel puțin așa a fost anul trecut. CS Afumați a fost în ediția trecută o nucă tare și a fost una din surprizele acestei ligi a doua. Au jucători buni în componență, un joc consistent și cel puțin în jocurile de acasă, a pus probleme tuturor echipelor cu care s-a întâlnit. Stancu este în continuare accidentat, revine Neacșa după o suspendare. Așa cum am spus și data trecută, sperăm să fim inspirați în alcătuirea primului 11 și să ne îndeplinim obiectivul pentru acest joc și să ne întoarcem cu punct sau cu puncte. Sperăm să vină și în urma unui joc bun, așa cum s-au întâmplat cu cele trei puncte din confruntarea cu Balotești. Pe această cale vreau să le mulțumesc oamenilor care au venit la stadion și sper să continuăm cu jocuri bune.”, a declarat tehnicianul Alexandru Pelici înaintea partidei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here