FC Hermannstadt remizează pe terenul celor de la Luceafărul Oradea

0
219
foto: FC Hermannstadt
foto: FC Hermannstadt

Luceafărul Oradea și FC Hermannstadt au remizat, scor 0-0, în etapa a 10-a a ligii secunde. Echipa sibiană se menține pe prima poziție clasamentului.

Primele minute ale confruntării au fost lipsite de ocazii importante de gol. Prima ocazie a venit în minutul 25, atunci când Vlad Rusu a șutat de la 16 metri, mingea acestuia fiind reținută de portarul celor de la Luceafărul. Gazdele au replicat în minutul 39, Codoban a șutat bine de la marginea careului, mingea fiind respinsă de Căbuz de lângă bara, mingea ajunge la Bedea, care șutează în bara transversală din colțul careului mic.

În minutul 73, Antohi îi trimite lui Bedea în careu, acesta se află singur cu portarul la 6 metri, dar șutează în acesta, mingea ricoșează la Antoi, care șutează din 2 metri tot în Căbuz. Sibienii puteau obține victoria în minutul 86, atunci când Sabin Lupu a centrat pentru Rusu, care a reluat din 6 metri în bara transversală.

În urma acestui rezultat, Luceafărul Oradea se află pe penultima poziție a clasamentului, în timp ce FC Hermannstadt se menține pe poziția de lider.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here