FC Hermannstadt primește vizita „Bătrânei Doamne”

0
27

După înfrângerea de la Satu Mare (2-1), din etapa a IV-a a Ligii 2, FC Hermannstadt primește vizita echipei UTA Arad. Partida va avea loc sâmbătă, 26 august, de la ora 12:30, pe Stadionul „Municipal” din Sibiu.

Într-o conferință de presă găzduită de arena din Parcul Sub Arini, antrenorul principal al echipei sibiene, Alexandru Pelici, a făcut un rezumat al partidei cu Olimpia Satu Mare. „Am luat goluri foarte ușor, pe greșeli ușoare și de poziționare. Am avut ocazii și la 0-0, și la 1-0. În debutul reprizei a doua, cred eu, am condus ostilitățile, sătmărenii au făcut pasul înapoi, încercând să apere rezultatul din prima repriză. Am avut șansele noastre de a reveni în joc, dar le-am irosit și cam așa s-a scris istoria acestui joc”, a declarat Pelici.

UTA Arad vine la Sibiu după o remiză pe teren propriu, scor 1-1, în fața celor de la CS Mioveni. Echipa sibiană se află pe ultimul loc al podiumului cu 9 puncte, în timp ce UTA Arad se află pe poziția a 5-a cu 8 puncte.

Referitor la meciul de sâmbătă, Alexandru Pelici a afirmat că speră ca jucătorii săi să reușească să obțină toate cele 3 puncte, chiar dacă vor avea de înfruntat „poate cea mai titrată și mai periculoasă echipă din Liga 2”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here