FC Hermannstadt joacă, miercuri, la Satu Mare

0
19

În prima intermediară a sezonului 2017/2018 al Ligii 2 echipa FC Hermannstadt joacă în deplasare, la Satu Mare. După trei victorii consecutive din tot atâtea posibile, fotbaliștii sibieni iau în calcul doar varianta unui nou rezultat pozitiv. Jocul se anunță însă unul extrem de dificil pentru echipa pregătită de Alexandru Pelici, Eugen Beza și Florin Berța, chiar dacă Olimpia ocupă, în momentul de față, abia locul 13 și vine după o înfrângere cu 3-0 la Mioveni.

„Va fi un meci greu, cu o echipă arțăgoasă, care are un antrenor bun, din fosta Generație de Aur (n.a Tibor Selymes). Așa cum am mai spus, respectăm toate echipele, dar vom merge la Satu Mare cu gândul de a obține punct sau puncte”, a declarat Alexandru Pelici, imediat după partida de pe teren propriu, cu Dunărea Călărași, de sâmbăta trecută, câștigată cu 2-1.

„Sperăm să obținem o nouă victorie, la Satu Mare. Din punct de vedere al lotului stăm foarte bine, avem și rezerve foarte bune. Sper să o ținem tot așa, din victorie în victorie”, a spus, la rândul său, mijlocașul Lucian Dumitriu, titular în toate cele trei meciuri de până acum la FC Hermannstadt.

După 3 etape, FC Hermannstadt ocupă locul al treilea în clasamentul Ligii 2, cu 9 puncte și un golaveraj de +5 (6-1).

Partida dintre Olimpia și FC Hermannstadt, din cadrul etapei a IV-a a Ligii 2, se dispută miercuri, 23 august, de la ora 18:00, pe Stadionul „Olimpia” din Satu Mare.

Meciul va fi televizat în direct pe Digi Sport 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here