FC Hermannstadt câștigă pe teren propriu cu Ripensia Timișoara

0
41

FC Hermmanstadt s-a impus în fața celor de la Ripensia Timișoara, scor 2-0, într-o partidă ce a contat pentru etapa a 11-a a Ligii secunde. În urma acestui rezultat, echipa sibiană se menține pe prima poziție a clasamentului cu 28 de puncte, la trei puncte de ocupanta locului secund, Dunărea Călărași.

Iulian Popa este găsit liber în careu, mingea trimisă de acesta trecând puțin pe lângă bară. Sibiul a dominat jocul și golul avea să vină în minutul 20, atunci când Neagu i-a pasat pe culoar lui Bogdan Rusu, cel care a pătruns în care și înscrie. În minutul 24, același Rusu a scăpat singur cu portarul, însă Rădulescu reușește să respingă de această dată. Mediop șutează bine de la 20 de metri, însă Căbuz reține fără probleme. Tabela de marcaj a rămas neschimbată, sibienii intrând la cabine în avantaj.

Intensitatea jocului a scăzut după revenirea de la cabine, lipsind ocazile importante de gol în primele minute ale reprizei secunde. Prima ocazie a părții secunde a venit în minutul 55, Herghelegiu șutând la colțul lung, mingea trecând puțin pe lângă bară. Bogdan Rusu scapă singur cu portarul timișorenilor, jucătorul sibian vrea să îl lobeze, însă acesta deviază și mingea trece puțin pe lângă bară. FC Hermannstadt și-a majorat avantajul în minutul 76, după ce Sabin Lupu a bătut în forță, pe jos, o lovitură liberă, Ionuț Stoica împingând mingea în poartă de la coltul scurt. Daniel Tătar a fost aproape de a marca, executând foarte bine o lovitură liberă, însă Rădulescu a reușit să respingă.

În etapa următoare, echipa lui Alexandru Pelici se va deplasa pe terenul celor de la ASA Târgu Mureș. Confruntarea este programată marți, 17 octombrie, cu începere de la ora 19.30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here