Fanii CSU se adună în Piața Mică să vadă meciul cu Steaua. În galben, în fața unui ecran de mari dimensiuni!

0
32

Suporterii sibieni care nu au putut să facă deplasarea la București se strâng în această seară în Piața Mică, unde Asociația „Al 6-lea jucător” instalează un ecran de mari dimensiuni, acțiune pentru care a primit avizul Primăriei. Fanii sibieni sunt invitați să meargă îmbrăcați în galben pentru a beneficia de reduceri la cafenelele din Piața Mică. Meciul 4 dintre Steaua CSM EximBank și BC CSU Sibiu se joacă de la ora 18:30.

„Meciul este unul decisiv având în vedere că echipa câştigătoare dintr-o serie de cinci jocuri va accede în finala Ligii Naţionale masculine de baschet. Scorul general este deocamdată de 2-1 în favoarea bucureştenilor astfel că CSU Sibiu trebuie neapărat să bată în această seară pentru a mai avea şanse la finală, pentru prima oară după anul 1999, atunci când a cucerit al doilea titlu de campioană naţională”, transmite Asociația suporterilor sibieni într-un comunicat de presă.

În galben, în Pţa. Mică!
Suporterii sibieni sunt aşteptaţi astăzi, începând cu orele 18:15, în Pţa. Mică din Sibiu pentru a-şi susţine echipa favorită. Sub sloganul „În galben în Pţa. Mică!”, organizatorii au pregătit zeci de surprize fanilor ce demonstrează că sunt suporteri adevăraţi. Astfel, toţi cei îmbrăcaţi în galben vor beneficia de reduceri la pizza şi bere la cafenelele din Pţa. Mică. Music Pub şi Atrium Classic Cafe oferă o reducere de 15% la pizza, iar Faust cafe und disko şi Einstein Cafe au reduceri la bere începând cu ora 18:00 până după terminarea meciului.

În pauza meciului, cei îmbrăcaţi în galben vor participa la o tombolă ce are ca premii maiouri de joc CSU Sibiu oferite de firma Andu, sponsor al echipei, şi tricouri galbene CSU Fans. Crainicul acestui eveniment este Sebastian Muntean, cel care a comentat de la faţa locului câştigarea Campionatului Naţional din 1999.
Iniţiativa instalării ecranului LED în Pţa. Mică aparţine suporterilor sibieni din cadrul Asociaţiei „Al 6-lea jucător”, cu sprijinul financiar oferit de Andrei Benedek şi Cotton Pub, având sprijin logistic Unimat, Atrium Classic Cafe, OMP Group şi BC CSU Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here